sunnuntai 12. lokakuuta 2014

PYÖRITÄÄN, DERVISSIEN LAILLA PYÖRITÄÄN


"Niin juuri käy, kun pyörii paljon.
Tulee iloiseksi, tulee kauniiksi,
tulee itsensä näköiseksi."

Toinen harjoitusviikko takana! Keskityimme Mustafan, Lörpön ja Mimmi Moun kohtauksiin ja se tiesi melkoista temppuilua ja rappisettiä! Koko viikon on ollut kunnon tekemisen meininki. Kovassa käytössä ovat olleet niin jonglööripallot, vanteet, lavasteet kuin me itse! Olemme kokeilleet, mihin kaikkeen me ja rekvisiitta pystymmekään, välillä rajojamme venytellenkin, naurun säestäminä.



Torstaina oli Kokkolan kaupunginteatterin avajaiset, joissa esiteltiin tulevaa ja nykyistä ohjelmistoa, palkittiin ansiokkaita näyttelijöitä, arvottiin ilmaislippuja sekä lopuksi oli avoimet ovet Metsäjätin sekä meidän, Mimmin harjoituksiin! Harjoittelimme silloin muunmuassa huikeaa rapkohtausta!

"Sano vaan: Ou nou!" huutaa Mimmi Mou ja heittää huikeat setit Jounin ja Pauliinan soittaessa taustalle muhkeita soundeja. Mimmi Mou feat. Mustafa! Olen varma, että tämä kohtaus saa fiiliksen kattoon! Mutta pitääkseni jännitystä yllä, en paljasta tästä spektaakkelista liikoja. 

Itse avajaistilaisuuden avasivat Kokkolan Juniorikuoro, jota muusikkomme Pauliina johtaa. He lauloivat kaksi kappaletta näytelmästämme: Mirmajaan sekä Tulkaa takaisin unet. Täydellinen avaus illalle!

 Kauniin heleästi laulavat kuorolaiset!

Hille piti puheen, jossa hän kertoi näytelmästämme ja paikalla oli myös itse Mimmi Mou. Hänen vanneshow:nsa hurmasi yleisön! 




Tällä viikolla minusta on tuntunut, että olemme todella päässeet hienosti syvemmälle Mirmajan maailmaan. Pikkuhiljaa kokonaisuus alkaa hahmottua, roolit selkiytyä ja teksti avautua enemmän ja enemmän. Minusta on hienoa, että harjoituksissamme ideat saavat lentää, nauru hyppiä suustamme ulos ja yhteinen oivaltamisen tunne valtaa harjoituskamarimme. Harjoituksissa aika lentää miltein yhtä nopeasti kuin Mimmi itse. 
 
Ensiviikolla tarkoituksena olisikin rämpiä koko näytelmä ensikertaa alusta loppuun asti! Eli ensimmäistä läpimenoa jännityksin odotellessa..

Näihin hymyileviin tunnelmiin,
Emma






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti