maanantai 27. lokakuuta 2014

OIKEA IKIOMA ISÄ

Laulu, räppäys, jonglööripallot, gamelan, kuunteluharjoituset, äänitykset sekä ääniefektit; siinä viikon sanat! 

Menneellä viikolla keskityimme paljolti näytelmän alkuosaan. Kävimme niin sanotusti puolikkaan läpimenon, jossa hahmotimme tarkemmin, mitä kaikkea tapahtuu ja miksi ensimmäisten kohtausten aikana, sekä kuinka ne soljuvat kohtauksesta toiseen. Ja soljuvathan ne!

Lisäksi, Mimmi Moun sulavasanainen kirjailija Maria Peura palkittiin! Tässä linkki uutisotsikkoon!
Onnea Maria!
http://www.uusimaa.fi/artikkeli/244918-maria-peura-palkittiin


Mustafa ja Lörppö, pihasirkuksen sirkusjohtaja ja mestarijonglööri kohtasivat tiistain harjoituksissa! Sitä sanailun ja ilkikurisen kilpailun määrää! 


"Lörppö sopii lörppähuulelle!"


Anskun kanssa harjoittelimme myös Mimmille tanssinumeroa hänen esittelylauluunsa sillä aikaa kun Riku, Pauliina, Jouni ja Hilkka kävivät läpi Mustafan räppiä ja Pirkko luki repliikkejään. Haimme yhdessä inspiraatiota Balilaisesta gamelan-tanssista.

Kuuntelimme mielenkiinnolla sivukorvalla, mitä viereisessä salissa tapahtui ja pääsimmekin kuulemaan muiden harjoittelun tuotosta! 


                              

Mustafa feat. Ansku ja Pirkko!


Hillen johdolla harjoittelimme Meisner-tekniikalla näyttelijäntyölle erittäin tärkeää osa-aluetta, eli itsensä ja toisen kuuntelua sekä siihen reagointia. Yhtenä harjoitteena näyttelijät kulkivat tilassa eri ruumiinosien johdatellessa heitä. 




Kuinka sinä tutkisit valokuvaa otsallasi?


Perjantaina Jounin johdolla kaupunginteatterin kenkävarastossa, jonka olimme vuoranneet äänieristetyksi, äänitimme niin Mimmin kuin Mustafan nauhalta tulevia repliikkejä. Homma sujui jouhevasti ja saimme hyvänlaatuista ääntä talletetuksi! Kuka tahansa voi rakentaa oman pienen äänityskoppinsa patjoista ja kankaista esimerkiksi omaan komeroonsa. Kannattaa kokeilla! 

Mahdoton on mahdollista, niin täällä kuin Mirmajassa!

Terkuin,
Emma










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti