sunnuntai 19. lokakuuta 2014

MAAILMAN PARHAAT RÖYHTÄYKSET!

ENSIMMÄINEN LÄPIMENO TAKANA, HURRAA!

Ensimmäinen läpimeno on aina jännittävää ja vatsaa kutkuttavaa. Sen jälkeinen olo on kuin olisi hypännyt voltilla kallion kielekkeeltä toiselle. Näytelmää katsoo uusin silmin ja ajatuksin.

Hienoa oli ensimmäistä kertaa nähdä ja kokea koko teksti, luomamme maailma ja hetket kokonaisuutena, toisiinsa nivoutuneina. Kuten aina ensimmäisen läpimenon jälkeen, kokonaisuus hahmottui paljon selkeämmäksi. Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin. Mitähän Mirmajassa seuraavaksi tapahtuu?


Muusikkomme Pauliina ja Jouni kokeilevat soundeja!


Visualistimme Tytti on tehnyt töitä hurjasti ja olemme saaneet käyttöömme suuren osan rekvisiitastamme ja roolivaatteet alkavat olla pian valmiita. Iso kuperkeikka ja hatunnosto Tytille ja kaikille häntä avustaneille!

Minusta on hienoa olla osa Mimmin kaltaisen lastennäytelmän tekemistä! Mielestäni on tärkeää tehdä laadukasta lastenteatteria, joka on kunnianhimoista sekä mielikuvituksellista eikä aliarvioi kohdeyleisöään. Kunnioitan suuresti tapaa, jolla olemme lähteneet etenemään: lapsen näkökulman ja ajatusmaailman kautta, lapsen silmin nähtynä. 

Väistämättä tämä on johtanut myös oman lapsuutensa tutkimiseen sekä ajattelemaan omaan lähipiiriinsä kuuluvia lapsia ja heidän ajatusmaailmaansa. Yhä vakaammin uskon, että lapsuus on asia, josta jokainen voi oppia paljon, niin itsestään kuin muista. Ja lapset itse voivat opettaa meille aikuisille hyvin paljon, antaa mahdollisuuden hahmottaa uusia, toisenlaisia suuntia.




Visuaalinen maailmamme muotoutumassa!
 Kuvassa myös ensimmäiset versiot Mustafan ja Mimmin roolivaatteista.


Anskulla riittää palloja, joilla temppuilla!


Tytin hahmottelua lavastuksesta!


Jounin ottama hieno kuva loppukohtauksesta!

Lapsekkain mielin,
Emma

2 kommenttia:

  1. Blogin teksti on niin kiinnostavaa, että alan jo itsekin odottaa sunnuntain päivityksiä. Vaikka siis olen itse mukana harkoissa! Tämä on jännityskertomus, jonak seuraan loppuun.

    VastaaPoista
  2. Pauliinan ja Jouni kuva ei jostain syystä tule näkyviin. Jään siis uteliaaksi seuraavaan päivitykseen asti.

    VastaaPoista