maanantai 17. marraskuuta 2014

VALMIINA LÄHTÖÖN! SIIVET KÄYNTIIN!

Valmistava viikko ohitse ja niin alkaa enskaviikko!
Joukolla ehdimme jo ihmetellä, että kuinka me jo nyt olemme tässä? Mutta hyvillä mielin saa viimeinen harjoitusviikko alkaakin, sillä olemme oikein mainiolla mallilla! *koputan puuta* 

Valmistavia harjoituksiamme kävi katsomassa muutama kutsuttu vieras! Maanantaina kokenut teatterintekijä ja Hillen ystävä, Virpi Koskela oli yleisönämme läpimenossa. Keskiviikkona koeyleisönä oli muusikkomme Pauliinan johtama Juniorikuoro. Lörppö kävi toivottavamassa heidät tervetulleiksi ja toi heidät Katariinan kamariin, jossa kaikki olimme valmiina. Aivan jännitti! Paikalla oli myös yksi yleisötyöntekijöistämme, Paula! "Hauska!", "Vähän jännä!" ja "Ihanan outo!" olivat osa saamastamme palautteesta. Oli hienoa saada yleisöä harjoitukseemme! 

Tästä eteenpäin tarvitsemmekin vain lisää läpimenoja yleisön kanssa. Yleisön kontakti ja heidän välittämänsä energia on juuri sitä, mitä Mirmaja nyt kaipaa! Hyvä siis, että ensi-iltaviikko koostuu yhtä läpimenoa lukuunottamatta, yleisöllisistä harjoituksista. 

Lauantaina oli myös Loistavaa! - lasten ja nuorten kulttuuriviikon osana Mimmin promokeikka Kokkolan kaupungin kirjastossa. Noin tunnin kestävä ohjelmamme koostui niin leikeistä, juniorikuoron lauluista kuin pienistä kohtausmaistiaisista. Yleisöä tuli paikalle hienosti! Niin patjat kuin tuolit täyttyivät! Hymy nousi jokaisen huulille. Tapahtuma oli siis onnistunut.

Tässä hieman kuvia harjoituksistamme sekä lopuksi video sekä pari kuvaa promotilaisuudesta! 



Unikohtauksen harjoitusta




Hille ohjaa Anskua ja Pirkkoa



Unikohtauksen harjoitusta



Pirkko kurkkii kolostaan!


PROMOKEIKKAKUVIA!


Äiti Sirpa toivotti kaikki tervetulleiksi. Pauliina säesti tilaisuutta.


Yleisötyöntekijämme Paula ja Reko leikittivät lapsia! 
Autot huristelevat menemään!




Promokeikastamme Kokkolan Kaupunginkirjastossa! 


1 kommentti:

  1. Kyllä alkaa jännittää kun tätä lukee! Hienoa kun saadaan yleisö mukaan - teitä odotetaan jo.

    VastaaPoista