maanantai 24. marraskuuta 2014

NYT!

ENSI-ILTA!




Huh! 

Enskaviikko ohitse, ennakko lensi perjantaina siivillä ja ensi-iltamme oli lauantaina onnistunut ja onnellinen! Hymyilyttää ja leveästi!

Aivan kuin koko viikko olisi mennyt hujauksessa. Päivät sekoittuvat toisiinsa ja ajatukset limittyivät yhteiseksi rihmastoksi enkä osannut erottaa, mistä tai milloin mikäkin rihma alkoi tai mihin loppui; vai loppuiko lainkaan. Mutta tämä ei ollut ahdistava tunne vaan vapauttava, ilostuttavakin. Pääsin ehkä taas askeleen lähemmäksi Mirmajaa. 

Pääharjoitustemme koeyleisöksi oli kutsuttu niin Hollihaan kummiluokkamme kuin esittävän taiteen sekä musiikin koulutusohjelman opiskelijoita. Myöskin kaupunginteatterin oman talon väki omaisineen tulivat ns. omaisten kenraaliin torstaina. Pääsimme käytännössä kokeilemaan näytelmän loppuun suunnittelemaamme lyhyttä yleisötyöllistä hetkeä sekä käsiohjelmiemme lennokkien toimivuutta. Kamarin käytävästä saa mainion kiitoradan!

Tässä suunnittelemani käsiohjelmamme!



Tule katsomaan ja taittelemaan oma lennokkisi! 


Nyt onkin esitysten vuoro ja Mirmaja alkaa elää omaa elämäänsä. On hienoa päästä seuraamaan näytelmän kehitystä tulevien esitysten aikana. Tästä kirjoitan blogia jatkossa, joten luvassa on lisää!



Tässä vielä muutama kuva viimeiseltä harjoitusviikolta. 










Kiitokset kaikille, jotka tulitte koeyleisöksemme tällä ja edellisellä viikolla! Sekä suuri kiitos ennakon ja ensi-illan yleisölle! Kaikki lapset ja vanhemmat ovat tervetulleita meille!

Terkuin,
Emma



1 kommentti: